Μέτρα Πρόληψης για τον COVID-19

Αγαπητοί συνεργάτες & φίλοι,

Με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πρόκληση αντιμετώπισης της εξάπλωσης του Κορονοϊού COVID-19 που δέχεται η πατρίδα μας, αλλά και γενικότερα ολόκληρη η ανθρωπότητα, ως ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ δεσμευόμαστε έμπρακτα στην προσπάθεια συμμόρφωσης με τις οδηγίες των επιστημόνων όπως ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΥ με καταρχήν στόχο τον περιορισμό της μετακίνησης και της συνάθροισης των στελεχών μας.

Συγκεκριμένα από την Τρίτη 17/3 εφαρμόζουμε όπου είναι δυνατό τα μέτρα:
- Της τηλεργασίας και της εκ περιτροπής παρουσίας των στελεχών μας στα κεντρικά μας γραφεία. Στα γραφεία θα βρίσκεται μόνο ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός εργαζομένων κάθε φορά και οι υπόλοιποι θα εργάζονται από το σπίτι.
- Την ελαχιστοποίηση των συσκέψεων και των συναντήσεων με τα στελέχη των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και την προσπάθεια αξιοποίησης όλων των τεχνολογικών μέσων για απομακρυσμένες συσκέψεις.
- Την ελεγχόμενη είσοδο προσώπων στις εγκαταστάσεις μας (χρήση γαντιών, υγειονομικών μασκών κ.λ.π.)
- Την ενημέρωση του σύνολο του προσωπικού μας για τα μέτρα αυτοπροστασίας που πρέπει να λαμβάνει.

Ζητάμε την κατανόηση όλων των συνεργατών μας (πελατών, προμηθευτών) για την κατάσταση αυτή και ελπίζουμε να επανέλθουμε στους ρυθμούς της κανονικής μας λειτουργίας, μαζί με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, το συντομότερο δυνατό.


Το ΔΣ της ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ