ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ | ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ

11 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

“Βελτίωση Κτιριακών Υποδομών και Υγιεινής σε Ξενοδοχειακές Μονάδες”
Κέρκυρα, Τρίτη 16 Μαΐου 2017
Mayor Mon Repos Palace

 

   
   
   

 

Η ERGOPRAXIS ΑΤΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλεί, στην ημερίδα που διοργανώνει στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Mon Repos Palace, την Τρίτη 16 Μαίου στις 16:30, με θέμα την Βελτίωση Κτιριακών Υποδομών και Υγιεινής σε Ξενοδοχειακές Μονάδες.

Το σεμινάριο απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων (Διευθυντές, Τεχνικούς Διευθυντές, Υπεύθυνους Συντήρησης, F&B Managers,κτλ). Ομιλητές θα είναι καθηγητές πανεπιστήμιου, τεχνικοί επιστήμονες και στελέχη της εταιρείας με μεγάλη εμπειρία στα θέματα αυτά, οι οποίοι θα είναι στην διάθεσή του κοινού για ανταλλαγή απόψεων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Για δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

http://events.ergopraxis.gr/

ή να καλείτε στο τηλέφωνο 210 67 54 310

↘Τοποθεσία:

 https://goo.gl/maps/jfwXyZaLzK92

07 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ συμμετέχει στην 3η Διεθνή Έκθεση GREEK TOURISM Expo 2016 η οποία θα διοργανωθεί 25 – 27 Νοεμβρίου στο υπερσύγχονο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας.

 

 http://www.greektourismexpo.gr/visitors-matching-program/

02 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ κατόπιν συστηματικής έρευνας και συντονισμένης προσπάθειας ανέπτυξε για τους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα κατάλληλο για την επιχειρησιακή υποστήριξη και τη διοίκηση ενός οργανωμένου τμήματος συντήρησης μιας επιχειρησιακής μονάδας. 

Το  «OVERSIGHT» αναπτύχθηκε με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας των επιχειρήσεων στην εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων συντήρησης & τεχνικής υποστήριξης. Αποτελεί μια προηγμένη τεχνολογικά εφαρμογή που μπορεί να κάνει μια μονάδα να δουλεύει αδιάλειπτα, συντονισμένα και με ελεγχόμενο κόστος.

14 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ζητείται από την ΕΡΓΟΠΡΑΞΙΣ για την ανάπτυξη λογισμικού και υποστήριξη χρήσης, απόφοιτος πληροφορικής με εμπειρία σε MSSQL server και Php, Javascript. Εμπειρία σε system and network administration επιθυμητή, βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σελίδα 1 από 2